top of page
Jaren 80 Vintage Kleding

JAREN 80 VINTAGE

Onze favoriete vintage kleding items uit de jaren 80.  Voor 80s merkkleding uit dit tijdperk hebben wij ons vooral gespecialiseerd in de volgende categoriën:

80s Truien

Wij focussen ons met de verkoop van vintage jaren 80 truien voornamelijk op exemplaren van wol, alpaca, mohair, of een mix hiervan. Truien van deze materialen zijn bewezen de zachtste en warmste te zijn. De meeste van onze jaren 80 truien komen uit Italië, maar wij verkopen ook veel truien die geproduceerd zijn in Scandinavië, of de USA. Items waar wij wij ons in het bijzonder op richten zijn merktruien van Carlo Colucci, Lacoste en Ralph Lauren.

Ook benieuwd naar truien uit de 90s en 00s? Check dan deze pagina.

80s Sweatshirts

Vintage sweatshirts verkopen wij in verschillende stijlen. Ze zijn grofweg onder te verdelen op o-halzen, turtlenecks/coltruien, crewnecks (een model tussen een turtleneck en een o-hals in. De hals staat omhoog en sluit nauw aan de hals maar staat niet zo hoog als een turtleneck)  en v-halzen. Wij hebben ons voornamelijk gespecialiseerd in de verkoop van jaren 80 sweatshirts van Nike, Adidas, Puma en Levi's.

Ook benieuwd naar sweatshirts uit de 90s en 00s? Check dan deze pagina.

 

80s Vesten en Jacks

Wij specialiseren ons in de verkoop van jaren 80 sportvesten en trainingsjacks van Adidas en Nike. Daarnaast vind je hier ook al onze vintage fleece vesten en denim jacks uit de jaren 80.

Ook benieuwd naar vesten en jacks uit de 90s en 00s? Check dan deze pagina.

bottom of page