top of page

De beste collectie vintage T-shirts met korte en lange mouwen.

 

Vintage T-shirts en Longsleeves

We got you covered met een aantal bijzondere USA designs, clean logo T-shirts, vintage spellouts, NBA Jersey's, university T-shirts en longsleevs! Rock ze onder jouw favoriete sweaters of als de perfecte eyecatcher van je outfit.

Single stitch T-shirts

Vintage T-shirts die geproduceerd zijn vóór 1995 zijn te herkennen aan de single-stitch. T-shirts uit deze tijd hebben in plaats van een zizag of dubbel stikpatroon aan het einde van de mouwen en de onderkant één enkel stikpatroon. Tegenwoordig wordt deze techniek door sommige merken geherintroduceerd om een vintage look te recreeëren. Checken voor een single stitch is nog steeds de makkelijkste manier om te checken of een T-shirt gemaakt is vóór of na 1995.

Faded vintage T-shirts

Naar verloop van tijd, veel zonlicht en/of veel wasbeurten zal een zwart T-shirt, van welke kwaliteit dan ook, verkleuren. Het diepste zwart vervaagd en maakt plaats voor een donkere grijstint. Dit noem je fading. Iedere fade is anders en draagt bij aan de authenticiteit en uniekheid van een vintage t-shirt.

Vintage T-shirts Webshop

VINTAGE
T-SHIRTS 

bottom of page