top of page
00s en Y2K vintage kleding kopen

Y2K en 00s vintage

Onze favoriete vintage kleding items uit de jaren 00 en het Y2K tijdperk.  Voor 00s merkkleding hebben wij ons vooral gespecialiseerd in de volgende categoriën:

 

00s Sweatshirts

Y2K vintage sweatshirts verkopen wij in verschillende stijlen. Ze zijn grofweg onder te verdelen op o-halzen, turtlenecks/coltruien, crewnecks (een model tussen een turtleneck en een o-hals in. De hals staat omhoog en sluit nauw aan de hals maar staat niet zo hoog als een turtleneck)  en v-halzen. Wij hebben ons voornamelijk gespecialiseerd in de verkoop van vintage sweatshirts van Nike, Adidas, Karl Kani en Champion.

Ook benieuwd naar sweatshirts uit de 90s en 00s? Check dan deze pagina.

00s Jeans

Wij verkopen zowel jeans als broeken uit de jaren 00 maar focussen vooral op jeans. Wij bieden 00s jeans in verschillende stijlen aan zoals regular fit, straight, baggy, street en skater jeans. De nadruk ligt bij onze vintage merkjeans voornamelijk op vintage spijkerbroeken van Karl Kani, True Religion, Evisu, Levi's, Fubu en Ecko maar wij bieden ook veel "vergeten" 00's merken aan zoals WYX en Riddle.

Ook benieuwd naar jeans uit de 80s en 90s? Check dan deze pagina

00s Graphic Blousen

Vintage drakenblousen en graphic blousen zijn bijna altijd gemaakt van polyester. Het zijn échte 00's iconen en vallen met de uitgesproken designs ontzetten op. Wij verkopen ze met korte en lange mouwen. Wildebras Vintage is de grootste aanbieder van vintage graphic en drakenblousen in Nederland.

 

bottom of page