top of page
DSC_0331.jpg

VINTAGE
TOMMY HILFIGER

Onze favoriete vintage Tommy Hilfiger items.  Voor vintage Tommy items hebben wij ons vooral gespecialiseerd in de volgende categoriën:

 

Vintage Tommy Sweatshirts

Veel van de grootste 90's stijliconen droegen of dragen nog steeds vintage Tommy Sweatshirts. Vooral in de 90's en huidige hip-hop scene zijn Tommy Sweatshirts extreem populair en worden ze gedragen door grootheden als Snoop Dogg en Travis Scott.

 

Tommy sweatshirts verkopen wij in verschillende stijlen. Ze zijn grofweg onder te verdelen op o-halzen, turtlenecks/coltruien, crewnecks (een model tussen een turtleneck en een o-hals in. De hals staat omhoog en sluit nauw aan de hals maar staat niet zo hoog als een turtleneck)  en v-halzen. 

Vintage Tommy Blouses

Een van de meest iconische vintage Tommy Hilfiger producten zijn Tommy blouses. Sinds de oprichting van het merk in 1985 zijn de blouses vaak ontworpen in het thema van de vlag van de Verenigde Staten. De huiskleuren van Tommy Hilfiger (rood, wit en blauw) komen overeen met die van de vlag, waardoor een vergelijking dan ook snel gemaakt is.

 

Vintage Tommy Jacks, Jassen en Vesten

Hoewel ze heel lastig te krijgen zijn hebben wij ons gespecialiseerd in het verkrijgen van vintage, met name jaren 90 Tommy Hilfiger jacks en jassen. Deze jassen zijn vaak erg opvallend ontworpen en heel sprekend voor de excentrieke stijl van de jaren 90. De jassen zijn schaars, maar wij doen ons best om er altijd in ieder geval een paar online aan te kunnen bieden.

bottom of page