top of page
DSC_0983.jpg

VINTAGE
MERKKLEDING INKOPEN

Vintage kleding inkopen bij onze groothandel

 

Waar kan je vintage kleding inkopen?

Als je niet de juiste connecties hebt is het heel lastig om op grote schaal vintage kleding in te kopen. Of je nou net een vintage kleding winkel begonnen bent, plannen hebt voor een eigen webshop of gewoon leuk wat extra geld wil verdienen met Vinted of Marktplaats, het is écht  niet makkelijk. Even heel eerlijk, voordat wij onze webshop succesvol hebben kunnen voorzien in de aanvoer van nieuw vintage assortiment hebben wij hier twee jaar lang zelf ook ontzettend veel moeite mee gehad. Wij kochten kleding in bij kringloopwinkels, andere vintage shops en hadden nog wat andere niet zo efficiënte manieren om af en toe toch nieuwe kleding online te kunnen zetten.

Het werkte gewoon niet.

Inmiddels zijn wij heel wat verder en hebben wij internationaal een groot netwerk opgebouwd van wholesalers, kledingsorteerders en collectors die wereldwijd de allerbeste vintage kleding voor ons verzamelen. De kleding wordt door deze leveranciers gesorteerd, beoordeeld op kwaliteit en gewassen. Alleen kleding van de allerhoogste kwaliteit komt door onze eigen keuringen heen.

Er bestaan websites in Nederland en buitenland die vintage kleding aanbieden voor retailers, maar deze hebben eigenlijk altijd wel een paar backdoors waar de échte vintage pareltjes uit verdwijnen. Als je weleens eerder vintage kleding online in bulk hebt ingekocht zal je dit  probleem vast wel herkennen. De écht goede kleding wordt eruit gefilterd en verkocht aan partijen die veel meer geld beschikbaar hebben dan de gemiddelde vintage start-up. De restjes die overblijven worden dan vaak voor belachelijke prijzen en zonder retourmogelijkheden verkocht. 

Bestaan er dan geen goede vintage leveranciers?

Zeker wel! Hoe denk je dat wij aan onze kleding komen? Het probleem is alleen dat de beste leveranciers uitsluitend zaken doen met grote partijen, die het kunnen permitteren om monster-orders te plaatsen. Een beginnende vintage retailer of iemand die net wat serieuzer het wereldje wil verkennen valt voor de meeste wholesalers eigenlijk meteen af. 

Om dit probleem voor je op te lossen hebben wij onze eigen vintage wholesale-afdeling gelanceerd. Door de contacten die wij hebben opgebouwd is het voor ons mogelijk om iedereen die geïnteresseerd is in het verkopen van vintage (merk)kleding van goede kwaliteit te voorzien. Het is bij ons niet nodig om monster-orders te plaatsen, dat hebben wij zelf namelijk al gedaan voor de inkoop van ons eigen assortiment.  Ook als je net, of nog helemaal niet bent begonnen kunnen wij jou, of jouw bedrijf van vintage voorzien.

Maar krijg ik dan geen troep?

Zeker niet! De kleding die wij in groothandel-vriendelijke porties verkopen is afkomstig van exact dezelfde leveranciers als die van ons eigen assortiment. Benieuwd? Check de webshop even! Ben je ondanks de kwaliteitscontrole van onze levranciers en die van ons zelf toch niet tevreden over de ontvangen kleding? Dan kan je deze altijd, en dan ook echt altijd terugsturen volgens de regels van ons retourbeleid.

Heb je vragen over het inkopen van vintage kleding, of ben je bijvoorbeeld op zoek naar een productcategorie die wij online nu niet aanbieden? Neem contact met ons op!

Bel of mail Stijn of DM ons, vinden wij nog leuk ook :).

Heb 

bottom of page