top of page
DSC_0950.jpg

VINTAGE
ADIDAS

Vintage Adidas Hoodies, Sweatshirts en Crewecks 

Vintage Adidas Sweatshirts en Crewnecks

Adidas sweaters verkopen wij in verschillende stijlen. Ze zijn grofweg onder te verdelen op o-halzen, turtlenecks/coltruien, crewnecks (een model tussen een turtleneck en een o-hals in. De hals staat omhoog en sluit nauw aan de hals maar staat niet zo hoog als een turtleneck)  en v-halzen. 

Vintage Adidas Spellouts

De meest gewilde Adidas sweatshirts zijn spellouts. Spellout sweatshirts zijn echte 90's iconen waarbij de naam van het merk in de vorm van een borduursel of print voluit en groot afgebeeld staat op de voorkant van het item. 

Vintage Adidas Hoodies

Vintage Adidas hoodies zijn makkelijk te onderscheiden van sweatshirts door de capuchon Hoodies spreken voor zich maar een model wat erg kenmerkend is voor specifiek vintage hoodies is de 1/4 zip of "quarter zip". Dit model bestaat ook onder sweatshirts en is te herkennen aan de rits die vanaf de hals tot ongeveer 1/4 van de hoodie loopt. Een 1/4 zip maakt het aantrekken van een hoodie nog comfortabeler doordat meer ruimte gemaakt kan worden om je hoofd doorheen te steken. Ook kan je, als je de 1/4 zip eenmaal aanhebt het ritsje openlaten voor een wat luchtiger draagcomfort.

Benieuwd naar al onze vintage sweaters en hoodies? Check dan deze pagina.

Vintage Adidas Jacks en Vesten

Naast hoodies, crewnecks en sweatshirts hebben wij ons ook gespecialiseerd in het verkrijgen van vintage jacks en vesten van Adidas . Dit gedeelte van ons assortiment betreft voornamelijk polyester en polyamide (nylon) sportjacks uit de jaren 80 en 90.

Benieuwd naar al onze vintage jacks en vesten? Check dan deze pagina.

bottom of page