top of page
DSC_0989.jpg

VINTAGE
FILA

Shop de grootste vintage Fila collecite van NL

 

Waar komen onze Vintage Fila items vandaan? 

Fila is een van de merken waar wij de meeste ervaring mee hebben. Wij hebben ons gespecialiseerd in het inkopen van vintage Fila kleding van alleen de allerhoogste kwaliteit. Fila is in de jaren 80 en 90 voornamelijk in Italië (waar Fila vandaan komt) razend populair geweest.  De meeste Fila items die wij verkopen komen daarom ook oorspronkelijk uit Italië.

De allerbeste kwaliteit sweatshirts, hoodies, jacks en meer.

Vintage kleding die wij van Fila verkopen moet aan onze super strenge kwaliteitstandaarden voldoen. De kleding is nieuw, of moet er zo goed als nieuw uitzien. Dit betekent dat voor 95% van alle Fila items die wij verkopen geen enkel vlekje, los naadje of gaatje (hoe klein dan ook) getolereerd wordt. Alleen bij hele zeldzame en / of gewilde artikelen staan wij imperfecties toe. Deze moeten dan wel zo goed als onzichtbaar zijn en mogen niet opvallen. Imperfecties worden omdat ze daarom niet altijd even duidelijk te zien zijn helder vermeld in de beschrijving van het artikel en worden indien zichtbaar genoeg om waar te nemen, gefotografeerd.

 

Ben je desondanks toch ontevreden over een ontvangen product? Dan kan je deze altijd, zonder genoemde reden of voorwaarden retourneren volgens de regels van ons retourbeleid.

bottom of page