top of page
DV_WildebrasWinter-3432-min.JPG

JAREN 90 VINTAGE

Onze favoriete vintage kleding items uit de jaren 90.  Voor vintage merkkleding uit dit tijdperk hebben wij ons vooral gespecialiseerd in de volgende categoriën:

 

90s Sweatshirts

Vintage sweatshirts verkopen wij in verschillende stijlen. Ze zijn grofweg onder te verdelen op o-halzen, turtlenecks/coltruien, crewnecks (een model tussen een turtleneck en een o-hals in. De hals staat omhoog en sluit nauw aan de hals maar staat niet zo hoog als een turtleneck)  en v-halzen. Wij hebben ons voornamelijk gespecialiseerd in de verkoop van vintage sweatshirts van Nike, Adidas, Puma, Reebok, Karl Kani, Levi's en Tommy Hilfiger.

Spellouts

De meest gewilde sweatshirts zijn spellouts. Spellout sweatshirts zijn echte 90's iconen waarbij de naam van het merk in de vorm van een borduursel of print voluit en groot afgebeeld staat op de voorkant van het item. 

90s Jeans

Wij verkopen zowel jeans als broeken uit de jaren 90 maar focussen vooral op jeans. Wij bieden 90s jeans in verschillende stijlen aan zoals regular fit, straight, baggy, street en skater jeans. De nadruk ligt bij onze vintage merkjeans voornamelijk op vintage spijkerbroeken van Karl Kani, True Religion, Evisu, Levi's, Fubu en Ecko

 

90s Vesten en Jacks

Wij specialiseren ons in de verkoop van jaren 90 sportvesten en trainingsjacks van Adidas en Nike. Verder vind je op deze pagina ook al onze 90s full zip hoodies en vintage hardcore kleding van bijvoorbeeld Australian en Cavello. Daarnaast vind je hier ook al onze vintage fleece vesten en denim jacks uit de jaren 90.

bottom of page