top of page
Vintage Accessoires Kopen

VINTAGE ACCESSOIRES

Maak jouw vintage outfit compleet met een van onze eye-catching accesoires. Van hoeden tot petjes en van zonnebrillen tot tassen. 

 Vintage Tassen, Waistbags en Fannypacks 

Vintage tassenverkopen wij in verschillende stijlen uit de 80s, 90s en 00s. 

De focus van ons tassen assortiment ligt op 90's fannypacks en waistbags. Dit zijn handige tassen van een klein formaat die een vintage outfit écht af kunnen maken. Ze zijn ideaal, of eigenlijk onmisbaar op festivals om je telefoon, aansteker of andere fesival essentials (if you know what I mean ;)) in op te bergen.

Vintage Hoeden, Petten en Mutsen

Naast vintage tassen bieden wij ook vintage headwear aan. Hieronder vallen échte USA Baseball en NBA petjes onder maar ook mutsen, flatcaps en barrets van diverse merken zoals bijvoorbeeld Dickies, Kangol en Adidas.

Waar komen de vintage accessoires vandaan?

De accessoires die wij inkopen zijn afkomstig uit de USA. In tegenstelling tot de meeste vintage categorieën die wij inkopen zijn vintage accessoires écht maatwerk. Wij kiezen ze zorgvuldig uit bijvoorbeeld particuliere verkoop of kleine collecties van verzamelaars en verkopers. Wij kopen alleen de allerbeste kwaliteit in en zorgen ervoor dat ieder vintage accessoire grondig wordt gereinigd en gestoomd (dit helpt de waarschijnlijk jou wel bekende "vintage geur" eruit te krijgen).​

bottom of page