top of page
DSC_088012-min.jpg

VINTAGE
RALPH LAUREN

Vintage Ralph Lauren Hoodies, Sweatshirts en Crewecks 

Vintage Ralph Lauren Sweatshirts en Crewnecks

Ralph Lauren sweaters verkopen wij in verschillende stijlen. Ze zijn grofweg onder te verdelen op o-halzen, turtlenecks/coltruien, crewnecks (een model tussen een turtleneck en een o-hals in. De hals staat omhoog en sluit nauw aan de hals maar staat niet zo hoog als een turtleneck)  en v-halzen. 

Vintage Ralph Lauren Spellouts

De meest gewilde Ralph Lauren sweatshirts zijn spellouts. Spellout sweatshirts zijn echte 90's iconen waarbij de naam van het merk in de vorm van een borduursel of print voluit en groot afgebeeld staat op de voorkant van het item. 

Vintage Ralph Lauren Hoodies

Vintage Ralph Lauren hoodies zijn makkelijk te onderscheiden van sweatshirts door de capuchon Hoodies spreken voor zich maar een model wat erg kenmerkend is voor specifiek vintage hoodies is de 1/4 zip of "quarter zip". Dit model bestaat ook onder sweatshirts en is te herkennen aan de rits die vanaf de hals tot ongeveer 1/4 van de hoodie loopt. Een 1/4 zip maakt het aantrekken van een hoodie nog comfortabeler doordat meer ruimte gemaakt kan worden om je hoofd doorheen te steken. Ook kan je, als je de 1/4 zip eenmaal aanhebt het ritsje openlaten voor een wat luchtiger draagcomfort.

Benieuwd naar al onze vintage sweaters en hoodies? Check dan deze pagina.

Vintage Ralph Lauren Jacks en Vesten

Naast hoodies, crewnecks en sweatshirts hebben wij ons ook gespecialiseerd in het verkrijgen van vintage jacks en vesten van Ralph Lauren. Dit gedeelte van ons assortiment betreft voornamelijk harrington en katoenen jacks en zomerjasjes uit de jaren 90.

Benieuwd naar al onze vintage jacks en vesten? Check dan deze pagina.

Vintage Ralph Lauren Truien

Truien van Ralph Lauren vind je ook op deze pagina. Gebreid en samengesteld uit katoen of wolmixen. Onze Ralph Lauren truien worden voornamelijk geïmporteerd vanuit de Verenigde Staten en zijn gemaakt in de 80s, 90s en 00s.

Benieuwd naar al onze vintage jacks en vesten? Check dan deze pagina.

bottom of page