top of page
Vintage Adidas Sweatshirts en Hoodies Kopen

VINTAGE
SWEATSHIRTS & HOODIES

Blijf cozy in onze super comfortabele vintage sweatshirts & hoodies!

 Vintage Sweatshirts

Vintage sweatshirts verkopen wij in verschillende stijlen uit de 80s, 90s en 00s. Ze zijn grofweg onder te verdelen in o-halzen, turtlenecks/coltruien, crewnecks (een model tussen een turtleneck en een o-hals in. De hals staat omhoog en sluit nauw aan de hals maar staat niet zo hoog als een turtleneck)  en v-halzen. Wij hebben ons voornamelijk gespecialiseerd in de verkoop van vintage sweatshirts van Nike, Adidas, Fila, Reebok, Karl Kani, Levi's en Tommy Hilfiger.

Vintage Hoodies en Quarter Zips

Vintage hoodies zijn makkelijk te onderscheiden van sweatshirts doordat er een capuchon aan vast zit. Hoodies spreken voor zich maar een model wat erg kenmerkend is voor specifiek vintage hoodies is de 1/4 zip of "quarter zip". Dit model bestaat ook onder sweatshirts en is te herkennen aan de rits die vanaf de hals tot ongeveer 1/4 van de hoodie loopt. Een 1/4 zip maakt het aantrekken van een hoodie nog comfortabeler doordat meer ruimte gemaakt kan worden om je hoofd doorheen te steken. Ook kan je, als je de 1/4 zip eenmaal aanhebt het ritsje openlaten voor een wat luchtiger draagcomfort.

Spellouts

De meest gewilde sweatshirts en hoodies zijn spellouts. Spellouts zijn echte 90's iconen waarbij de naam van het merk in de vorm van een borduursel of print voluit en groot afgebeeld staat op de voorkant van het item. 

Waar komen de Sweatshirts & Hoodies vandaan?

De meeste van de sweatshirts die wij inkopen zijn origineel afkomstig uit de USA, de UK en Italië. Wij kopen alleen de allerbeste kwaliteit in en zorgen ervoor dat ieder vintage sweatshirt grondig wordt gereinigd en gestoomd (dit helpt de waarschijnlijk jou wel bekende "vintage geur" eruit te krijgen).​

bottom of page