top of page
Vintage Jeans Kopen Online

VINTAGE JEANS & BROEKEN

Blijf cozy in onze super comfortabele vintage sweatshirts & hoodies!

 Vintage Jeans

Wij verkopen voornamelijk vintage jeans uit de 90s en 00s. Wij hebben ook een aantal jeans uit de 80s maar hier ligt de focus van ons assortiment wat minder op. Jeans bieden wij in verschillende pasvormen aan. Regular of straight fit, baggy, tapered, en skaterjeans zijn de meest voorkomende stijlen in ons assortiment. Ieder paar wordt zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit. Alleen hoogwaardig denim van een dikke, stevige kwaliteit voldoet aan onze norm. Nadat het denim gekeurd is wassen en stomen wij de jeans. Stomen helpt om de ''vintage geur" die in uit de items te krijgen (tip: een paar vintage jeans goed strijken kan ook veel doen!).

Vintage Merkjeans

Wij verkopen vintage jeans van meer dan 30 verschillende merken maar hebben ons gespecialiseerd in spijkerbroeken van Levi's, Karl Kani, True Religion, Ed Hardy, Evisu, Fubu en Ecko.

Vintage Broeken

Het meerendeel van onze vintage broeken is geproduceerd in de jaren 80 en 90. Onder de categorie broeken vallen vintage pantalons, plooibandbroeken, chino's, tuinbroeken, joggingbroeken en sportbroeken.

​​

bottom of page