top of page
DSC_0176 1.jpg

VINTAGE
MYSTERY BOX

What's in the Box?

Al onze mystery boxen bestaan uit items van dezelfde top-kwaliteit als die je bij ons gewend bent en worden rechtstreeks uit ons assortiment samengesteld. Jij kiest de maat en het aantal items wat je wil ontvangen en wij doen de rest! En, mocht je nou toch niet tevreden zijn met je nieuwe items, dan kan je ze altijd volgens de regels van ons retourbeleid retourneren.

 

Waarom is de Vintage Mystery Box zo goedkoop?

Het is voor ons gewoon heel veel fijner om een box te verkopen dan één los vintage kledingstuk. Ieder uniek artikel in de box hoeft niet apart gefotografeerd en klaargemaakt te worden voor de webshop. Dat is namelijk erg arbeidsintensief. De kosten die we besparen als we dat niet hoeven te doen kunnen afgetrokken worden van de verkoopprijs van de vintage mystery box.

Kan ik mijn Vintage Mystery Box ook gewoon retourneren?

Al onze mystery boxen zijn, net als al onze andere artikelen zonder nodige reden en altijd volgens ons retourbeleid te retourneren!

We snappen dat een mystery box bestellen best spannend kan zijn omdat je niet precies weet wat je gaat ontvangen. Heb je nog vragen over onze Boxen? DM ons dan, stuur een mailtje of bel Stijn gewoon, vind hij nog leuk ook!

bottom of page